Overvejer du at få lavet en

Ombygning

Ombygning eller renovering

Ombygning eller renovering kan være en god idé

En ombygning kan ofte på mange måder være en bedre idé end at flytte i nyt hus. Dels bliver man i det samme nabolag, børnene skal ikke skifte skole, man skal ikke flytte alt inventaret og sidst, men ikke mindst, kan man skabe en værdi forøgelse af sin eksisterende ejendom.

Størrelse, form og materialer på en ombygning skal naturligvis være i overensstemmelse med bebyggelses procent, eksisterende materialer og stil. Dette giver det bedste resultat!

Hvad koster en ombygning?

Prisen for en ombygning afhænger i høj grad af, hvilke løsninger og hvilke materialer der vælges. Det er derfor meget svært at estimere prisen på en ombygning, førend man har foretaget en grundig vurdering og har taget højde for eventuelle faldgruber.
En ombygning giver mulighed for at benytte nye moderne teknikker indenfor energibesparelse, strømføring, AV og meget andet.
Tage Johansen Tømrer & og Snedkerforretning hjælper gerne med projekteringen, gode råd og prisoverslag, til din ombygning. Kontakt os for mere information om ombygning og et uforpligtende møde, hvor der aftales nærmere.

Kontakt os for mere information

Se eksempler på nogle af vores

Ombygninger og renoveringer

Tak for din henvendelse

Vi har modtaget din besked og vil hurtigst muligt kontakte dig.