Tage Johansen Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Profil

Tage Johansen

Om os

Vi er et moderne kvalitetsbevidst tømrerfirma med mere end 25 års erfaring. 

Firmaet blev stiftet i 1994 af tømrermester Tage Johansen.Tage Johansen startede med 2 ansatte men blev hurtigt et voksende velfungerende firma med mange dygtige og engagerede medarbejdere.

I efteråret 2014 valgte Tage Johansen at gå på pension og solgte firmaet til Torben Knudsen og Jakob Poulsen blev ansat som daglig leder af firmaet.

Med virksomheden i rivende udvikling ansatte vi i 2018 Casper Pedersen som projektleder. Casper har mange års erfaring fra anden tømrervirksomhed.

I 2020 køber Jakob sig ind i virksomheden

I 2021 sælger Torben Knudsen sine sidste andele af firmaet til Jakob og Casper.

I dag ejes og drives firmaet af Jakob Poulsen og Casper Pedersen.

Virksomheden drives videre i samme ånd som tidligere. Firmaet har i dag 20 tømrere, herunder tømrerlærlinge. Alle medarbejdere er dygtige og engagerede i deres arbejde.

Vi vægter det højt at, der vil blive uddannet dygtige håndværkere i fremtiden og derfor har vi løbende ca. 5 lærlinge under uddannelse i firmaet.

Vi udfører gode gennemtænkte og solide håndværksløsninger og vi ser en ære i at lave vort arbejde i høj faglig kvalitet. Vi er løsningsorienteret og vi finder altid vejen til de mest optimale løsninger for vores kunder.

Jakob har mere end 20 års erfaring som tømrer og 8 år som leder af Tage Johansen.

Casper har mere end 10 års erfaring med som tømrer og 10 års erfaring som bygningskonstruktør i tømrervirksomhed.

Vi er medlem af Dansk Byggeri – Byg garanti.

−Ingen huse uden tage.

-Ingen huse uden Tage